Jamie Jones

Jamie Jones

Integrationsutvecklare – Örebrokontoret

Hej!

Jag är nyanställd på Integrationsbolaget och jobbar som integrationsutvecklare. Jag ska precis ta min kandidatexamen inom systemvetenskap och har genomfört en termins praktik här på företaget där jag och två andra fick möjligheten att bygga en integrationslösning genom att använda tekniker i Microsoft Azure.

Det jag tycker känns extra bra med Integrationsbolaget så här långt är:

Distansarbete / Tidsmässigt flexibla Nu befinner vi oss i och för sig i en speciell situation men i normala fall så är det möjligt att arbeta hemifrån om man så vill. Tidsmässigt är man även här flexibel. Bara det funkar för kunden så är det inga problem att utnyttja flextid.

Familjärt Det känns familjärt på kontoret och bland kollegorna trots att det är över 45 anställda. Det märks tydligt bland chefer att man är mån om anställda – speciellt trivsel på arbetsplatsen och att man är nöjd i sin roll på bolaget.

Eget ansvar / Korta beslutskedjor Det är förväntat av en att ta eget ansvar vilket jag gillar. En annan bra sak är att organisationen inte är särskilt platt eller hierarkiskt styrd. Behöver jag ta något direkt med VD eller annan person i ledningen så kan jag göra det utan att behöva gå genom ”hela kedjan”. Jag tror personligen att det gör arbetet mer effektivt vilket är viktigt för mig.

jamie.jones@integrationsbolaget.se

+46 70 795 36 76

Jobba med mig

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor