Joakim Schütt

Joakim Schütt

Integrationsarkitekt – Örebrokontoret

Hej Joakim!

Du är ju nyanställd hos oss. Vad gjorde Integrationsbolaget intressant för dig?

- En kombination av sköna människor i bolaget och det stora tekniska kunnandet. Integrationsbolaget är relativt sett ett litet bolag, men med stora kunskaper om integration. Det ska bli kul att få vara med på en resa och se hur Integrationsbolaget växer i framtiden. Jag hoppas få lära mig mycket av både kollegor och kunder. Integrationsbolaget har några riktigt intressanta kunder som jag hoppas få jobba mer med.

Berätta lite om dig, vem är Joakim?

- Jag har ett brett kunnande, lätt för att intressera mig i detaljerna och hitta lösningar. Gillar dessutom att jobba i team och med team. Ensam är inte stark. Även om jag inte har en lösning på ett problem är jag mer än gärna delaktig i att diskutera saken och bolla fram lösningar. Att hjälpa andra utvecklar både den som du hjälper och dig själv. Gillar att bygga relationer med kunder. Även kunden är en del i det team som skapar värde i en konsult-leverans.
Privat så är det familj och hus, men jag har också ett stort teknik- och fordonsintresse. Bilar och motorcyklar har alltid haft en plats i mitt liv bredvid mina datorer och egna teknikprojekt.

joakim.schutt@integrationsbolaget.se

+46 76 761 84 54

Jobba med mig

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor