Douglas Ingman

Douglas Ingman

Teknikchef – Örebrokontoret

Hej,

Integrationsbolagets vision är att vara det ledande IT-bolaget inom systemintegration. För att lyckas uppnå vår vision behöver vi säkerställa att vi har rätt erbjudanden till kunderna med de bästa tekniska lösningarna och att bolaget har rätt kompetensinriktning och metoder för att implementera dessa lösningar. 

I min roll som Teknikchef ansvarar jag för att leda bolagets tekniska utveckling och RnD, bistå försäljnings- och erbjudande chefen i utvecklingen av bolagets erbjudanden, svara konsultchefer i kompetensrelaterade frågor samt ansvara för bolagets tekniska infrastruktur, licenshantering och system.

Det bästa med Integrationsbolaget tycker jag är:

  • Utvecklingsmöjligheterna – Det finns goda möjligheter att växa in i nya roller. Själv började jag som Integrationsutvecklare på Integrationsbolaget och har under resans gång haft roller som Förvaltningsledare, Lösningsarkitekt, Enterprisearkitekt och nu Teknikchef.
  • Hög teknisk kompetens – Vi har otroligt många duktiga kollegor med lång gedigen erfarenhet av systemintegration.
  • Roliga Konferensresor – Tanken genom åren har varit att försöka göra saker som man normalt inte skulle gjort med familjen. Vi har bland annat varit på Island, Bestigit Besseggen i Norge & besökt Tjernobyl i Ukraina.

douglas@integrationsbolaget.se

+4673 785 20 00

Jobba med mig

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor